BIO

Welkom op mijn nieuwe GALERIE|ONLINE. In de opgelegde "intelligente lockdown 2020" heb ik besloten om mijn tijd goed te gaan benutten. Ik had een website waarop mijn werk te zien was, maar heb de werken opnieuw gefotografeerd en ben bezig gegaan om mijn nieuwe GALERIE|ONLINE te gaan inrichten. Een lange, maar vooral een leuke klus. Dit kon ik doen doordat er bij mij veel ruimte in tijd was gekomen, omdat al mijn te geven workshops/cursussen en mijn geplande evenementen waar ik mijn beelden/objecten tentoonstel werden/zijn afgeblazen. Dus even geen platform om mijn beelden te tentoonstellen, vandaar de keuze om mijzelf ONLINE te presenteren.
Ik creëer onder de naam BAMbeeldend en noem mijzelf, naast visueel creator, ook wel een “regisseur”. Ik neem regie over de beeldenstorm in mijn hoofd. Hieruit kies ik een fragment, om dit vervolgens vast te leggen in een drie- of tweedimensionale vorm. Mijn 
favoriete materiaal klei geeft mijn uitdaging om contrasten op te zoeken, om te komen tot een “verstild moment”, in balans, stoer, maar toch elegant, glad gecombineerd met ruw, kleur samen met eenvoud. Naast het materiaal klei heb ik, d.m.v. gerichte cursussen, ook andere technieken eigengemaakt, glas, acryl, encaustic en werken met beton. Bij elk ontwerp maak ik een keuze uit een van deze technieken om het object een extra dimensie mee te geven.

BAMBEELDEND staat voor unieke eigentijdse beelden, objecten & wandobject variërend van groot tot klein, voor huis en tuin. 
 
    
   
In 2010 was de tijd rijp om mijzelf in te schrijven bij de KvK Noord,  onder de naam Art Studio BAMbeeldend. De naam is ontstaan vanuit een combinatie van mijn drie voorletters en BEELDEND omdat ik met verschillende mediums mijn beeld-ideeën op zowel 2-dimensionaal als 3 dimensionaal vlak creaties laat ontstaan,  Dit alles samengevoegd tot BAMBEELDEND.