BIO

Welkom op mijn GALERIE|ONLINE.

Ik creëer onder de naam BAMbeeldend en noem mijzelf, naast visueel creator, ook wel een “regisseur”. Ik neem regie over de beeldenstorm in mijn hoofd. Hieruit kies ik een fragment, om dit vervolgens vast te leggen in een drie- of tweedimensionale vorm. Mijn 
favoriete materiaal klei geeft mijn uitdaging om contrasten op te zoeken, om te komen tot een “verstild moment”, in balans, stoer, maar toch elegant, glad gecombineerd met ruw, kleur samen met eenvoud. Naast het materiaal klei heb ik, d.m.v. gerichte cursussen, ook andere technieken eigen gemaakt,  acryl, encaustic en werken met beton, maar glas is ook een favoriet medium, waarin ik mij nog verder in wil verdiepen.  Bij elk ontwerp maak ik een keuze uit een van deze technieken waardoor het object een extra dimensie krijgt.
 
BAMBEELDEND staat voor unieke eigentijdse beelden, objecten & wandobject variërend van groot tot klein, voor huis en tuin. 
 
    
   
In 2010 was de tijd rijp om mijzelf in te schrijven bij de KvK Noord,  onder de naam Art Studio BAMbeeldend. De naam is ontstaan vanuit een combinatie van mijn drie voorletters en BEELDEND omdat ik met verschillende mediums mijn beeld-ideeën op zowel 2-dimensionaal als 3 dimensionaal vlak creaties laat ontstaan,  Dit alles samengevoegd tot BAMBEELDEND.