BAMPLAN | ART-UITLEEN

Art Studio Bambeeldend biedt met het BAMplan Art-uitleen de mogelijkheid om zonder investering (wisselende) kunstobjecten te plaatsen in huis of tuin...

Er wordt op basis van de waarde van het kunstobject een bepaalde periode en een maandelijks minimaal bedrag overeengekomen. Na de eerste betaling krijg je het door jouw gewenste object in bruikleen. Aan het einde van de contract periode ben je automatisch eigenaar van het object.

Verander je gedurende deze periode van gedachte en gaat jouw voorkeur uit naar een ander object uit de collectie, dan kun je ten allen tijde, tegen een omwisselvergoeding van één maandtermijn jouw contract upgraden.   

Indien het nieuw gewenste object een lagere waarde vertegenwoordigd als jouw opgebouwde tegoed, is het saldo automatisch het start bedrag voor een nieuw project. Door deze omwisseloptie voorziet het BAMplan Art-uitleen tevens in de behoefte van mensen en bedrijven, die graag willen afwisselen en tegelijkertijd saldo opbouwen om uiteindelijk een collectie op te bouwen.

Wil je nog wat meer informatie over de BAMplan Art-uitleen, wat betreft  genoemde periode en maandelijkse minimale bedragen, neem vrijblijvend contact op met Art Studio BAMbeeldend (0629578888). De informatie kan ook opgevraagd worden via rubriek Contact en het contactformulier invullen.