WANDOBJECT | VOORBIJ DE HORIZON | GEMENGDE TECHNIEK ACRYL CEMENT STAAL PLEXIGLAS | 2021 |

In opdracht gemaakt een wandobject, afmeting 1000x1000mm, op een houten paneel, bewerkt met cement, acrylverf, stalen ring en plexiglas. De opdrachtgevers kregen van mij ook een opdracht om 7 favoriete kleuren aan te wijzen die zij mooi vinden. De opdracht aan mij was een abstract wandobject te ontwerpen en creeren.  Voordat ik kan starten met een creatie ga ik op zoek naar thema's, woorden waarmee ik een ontwerp kan starten. gehecht, vier, verbinding, eigen kleur, buiten, bergen, water en sportief en uitdaging. Met deze woorden ben ik het proces aangegaan en ben tot dit resultaat gekomen. #houtenpaneel #1000x1000mm   #wandobject #acryleverf #schilderij #abstract #inopdracht 

 

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd