LES IN KERAMIEK

Art Studio BAMbeeldend geeft tijdelijk GEEN "Les in Keramiek"  op de dinsdagavond. Zodra er weer een nieuwe aanbod aan workshops binnen zijn kun je deze vinden op https://www.bambeeldend.nl/workshop/data Er zullen weer van oudsher een keuze gemaakt worden van datablokken waarvoor je kunt aanmelden.

 Maximaal aantal cursisten is 6 

Je meldt je aan via de website, telefonisch of per mail. Hier geef je aan welke datablok jou voorkeur heeft. Je ontvangt van mij een bevestiging. De workshop zal doorgaan bij minimaal 4 personen.

Een workshop Les in Keramiek bestaat uit 5 dagdelen (2 1/2uur). De kosten voor een Workshop "Les in Keramiek" bedraagt € 185,00, inbegrepen zit hier van een goed ingerichte atelier, een STRIPPENKAART50 ter waarde van € 130,00 en 1 pak (10kg) naar keuze. Mocht je een groter werkstuk willen maken dan kun je bij mij klei inkopen.  Jouw werkstuk wordt vooraf gewogen en je betaalt € 3,00 per kilogram gewicht  

DATA OVERZICHT OP WEBSITE ART STUDIO BAMBEELDEND -> https://www.bambeeldend.nl/workshop/data

UITLEG VAN DE NIEUWE WERKWIJZE VAN STRIPPENKAART

Bij aanvang van de les start je met een strippenkaart bestaande uit 50 strippen van 15 minuten ter waarde van € 2,60. De keramiekles start om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur en aan het einde van de les strepen we, aan de hand van je bestede tijd, het aantal verbruikte strippen van je kaart af. (Afronden per kwartier naar beneden in jouw voordeel). Indien aan het einde van je strippenkaart je werkstuk nog niet klaar is, kun je een aanvullende kleine strippenkaart kopen (10, 20, 30, 40) of 50. De strippenkaart wordt bewaard in het atelier. 

Naast deze strippenkaart gebruiken we ook klei, glazuren/engobes en moet het werk, vaak meerdere keren in de oven.

De afrekening hiervan gaat vanaf 2019 door het kopen van een 10kg-pak klei "You pay the clay" In deze kosten, te weten € 50,00 zijn alle kosten van glazuren etc. en de diverse stoken inbegrepen. Als jouw klei op is, kun je wederom nieuw heel of half pak klei kopen. Het bedrag wordt direct afgerekend door middel van een pinautomaat in mijn atelier.

Voor de klei die je over hebt, krijg je een gepersonaliseerde emmer waar deze in bewaard kan blijven. In een volgende les kun je hiermee verder werken. Deze emmer wordt bewaard in het atelier. Je kunt bij een volgende "Les in Keramiek" weer met dezelfde klei starten. Als je kiest voor een andere type klei, is dit mogelijk. In dit geval koop je een nieuw pak klei en ontvang hiervoor een extra emmer.

Heb je vragen over bovenstaande neem gerust even contact met mij op. Ik ben bereikbaar op 0629578888. 

Wat kun je maken tijdens "Les in keramiek"

Tijdens "Les in Keramiek" op dinsdagavond ben je vrij om te kiezen met wat voor beeld/object je wil gaan starten. Voor beginners is er een keuze uit verschillende technieken waarmee je kunt gaan starten. Bij elke techniek heb ik voorbeelden in mijn atelier ofwel op foto.

Heb je altijd al een bepaalde vorm/object in gedachten wat je graag wil maken, dan bestaat er de mogelijkheid dit bij mij te realiseren. Neem een foto/schetsje mee tijdens de eerste les.

HEB JE INTERESSE, GA DAN NAAR HET RUBRIEKJE CONTACT EN NOTEER HIER JE N.A.W.GEGEVENS EN KIES ALVAST 4 DATA UIT WANNEER JE ZOU WILLEN DEELNEMEN.

Je kunt je opgeven als individu op de dinsdagavond, maar wil je een keer met een vriendinnen of vriendengroep op een middag of avond een 5-tal lessen volgen, dat kan ook, neem dan even telefonisch contact mij op om nader af te spreken.

TIP 

Tip 1:   Een moodboard maken van wat jou allemaal aanspreekt, op het gebied van vorm, kleur, structuur en materialen kan je helpen voor inspiratie. Een moodbaord is een op A4 of A3 waarop door jouw verzamelde plaatjes uit tijdschriften of eigen schetsjes of foto's geplakt zijn in een soort fotocollage.

Tip 2:  Ben je op zoek naar een origineel kadootje voor een vriend, vriendin of jouw moeder of dochter dan is misschien een Strippenkaart Les in Keramiek een leuk idee.  Even een belletje naar 0629578888 en Art Studio BAMbeeldend zorgt dat het mooi ingepakt gaat worden.