NIEUW!!! OPEN ATELIER OP DINSDAGAVOND "LESSEN IN KERAMIEK"

Lessen in keramiek

Tijdens het open atelier op dinsdagavond ben je vrij om te kiezen met wat voor beeld/object wilt gaan starten van het materiaal klei. Voor beginners is er een keuze uit een aantal voorbeeld-objecten. Je leert dan te bouwen d.m.v.  bepaalde technieken. Heb je altijd al een bepaalde vorm/object in gedachten, dan vind ik het leuk om je hiermee te begeleiden. Neem hiervan een foto/schetsje mee tijdens de eerste les en bepalen gezamenlijk of dit te realiseren is.

TIP: Een moodboard maken van wat jou allemaal aanspreekt, op het gebied van vorm, kleur, structuur en materialen kan je inspireren. Een moodboard is een A4 of A3 waarop door jouw verzamelde plaatjes uit tijdschriften of eigen foto’s kunnen worden geplakt als een collage. 

Verschillende technieken komen aan bod: uithollen van het beeld en weer in elkaar zetten. Structuur aanbrengen op de “huid” van de klei. Er is keuze uit verschillende soorten glazuren, waardoor je kunt "spelen" met kleur.

Heb je interesse, ga dan naar het rubriekje CONTACT en noteer hier je n.a.w. gegevens en kies alvast 4 data uit wanneer je zou willen deelnemen. Zodra dit berichtje bij mij binnen is, krijg je een bevestiging toegestuurd met daarbij de codenummer van jouw strippenkaart. 

Je kunt je opgeven als individu op de dinsdagavond, maar wil je een keer met een vriendinnengroep op een middag of avond een 5-tal lessen volgen, neem dan even telefonisch contact met mij op.