OPDRACHT


Naast het creëren van beelden en objecten werk ik ook in opdracht aan veelzijdige projecten, met diverse uitgangspunten (symbolisch, organisch) en verscheidende materialen.

U kunt hierbij denken aan toepassingen voor jubilea, trouw, rouw, geboorte of iedere andere vrije interpretatie.

Bij het tot stand komen van deze projecten zijn er een aantal fases. Na een inventarisatie van wensen, ideeën, technische mogelijkheden en uw budget, volgt een incubatieperiode waarbij zaken bij mij “moeten landen”. Vervolgens begin ik met de uitvoerig op papier, in prototype of maquette. Dit alles resulteert in een uiteindelijke offerte en hopelijk een opdracht.

Tijdens de uitvoering houd ik mijn opdrachtgevers van tijd tot tijd op de hoogte van de vorderingen. Door deze periodieke afstemming behoud ik mijn creatieve vrijheid binnen de kaders van de opdrachtgever. Mijn ervaring is dat zo gezamenlijk het beste resultaat wordt bereikt waar beide partijen trots en blij mee zijn. Een goed voorbeeld van dit proces is zichtbaar in het filmpje “the making of….” bij de Totemboom Aletta Jacobs Prijs 2014 en het fotoboek van de Baggelaar 2010.