Art Studio Bambeeldend biedt u met het BAMplan Art-uitleen de mogelijkheid om zonder investering (wisselende) kunstobjecten te plaatsen in uw huis of tuin.

Door een maandelijkse, voor uw passende automatische betaling, werkt u zo stap voor stap aan uw eigen collectie.

Er wordt op basis van de waarde van het kunstobject een bepaalde periode en een maandelijks minimaal bedrag overeengekomen. Na de eerste betaling krijgt u het door u gewenste object in bruikleen. Aan het einde van de contract periode bent u automatisch eigenaar van het object.

Verandert u gedurende deze periode van gedachte en gaat u voorkeur uit naar een ander object uit de collectie, dan kunt u te allen tijde, tegen een omwisselvergoeding van één maandtermijn uw contract upgraden. Indien het nieuw gewenste object een lagere waarde vertegenwoordigd als uw opgebouwde tegoed, dan is het saldo automatisch het start bedrag voor een nieuw project.

Door deze omwisseloptie voorziet het BAMplan Art-uitleen tevens in de behoefte van mensen en bedrijven die graag willen afwisselen en tegelijkertijd saldo opbouwen om uiteindelijk een collectie op te bouwen.