Workshop

NIEUW !!!!!  RAKUDAG VAN 2 DAGDELEN WERKEN AAN 1 OF 2 WERKSTUKKEN, 3E DAGDEEL RAKUSTOOKAVOND. 

 

ZIE VOOR MEER INFO ONDER DATA

 

MEDIO JULI 2018 ZULLEN ER WEER NIEUWE  DATABLOKKEN VOOR DE WORKSHOP VAN KLEI NAAR BEELD VAN 5 DAGDELEN NAJAAR / WINTER 2018 OP MIJN WEBSITE WORDEN VERMELD.

START ROND HALF SEPTEMBER/BEGIN OKTOBER

In een kleine groep van max. 6 personen, in een gezellig sfeervolle atelierruimte, krijg je persoonlijke begeleiding bij het maken van een object,

De workshop kan gevolgd worden door zowel beginners als gevorderden.

De datablokken zijn gepland op: maandagochtend & dinsdagavond.  Onder het rubriekje DATA staan alle data vermeld per blok en vind ook de kosten voor het volgen van deze workshop.

 

VAN KLEI NAAR BEELD

In deze workshop ben je vrij om te kiezen wat voor beeld/object er gemaakt gaat worden van het materiaal klei. Voor beginners is er een keuze uit een aantal voorbeeld-objecten. Je leert dan te bouwen d.m.v.  bepaalde technieken. Heb je altijd al een bepaalde vorm/object die je zelf had willen maken, dan heb je de mogelijkheid om hiervan een foto/schetsje mee te nemen tijdens de eerste les, en dan bepalen we gezamenlijk of dit te realiseren valt.  Je wordt dan hierin begeleid.

TIP: Als je het leuk lijkt, kun je vooraf een leuke moodboard maken van wat jou allemaal aanspreekt, op het gebied van vorm, kleur, structuur en materialen.  Een moodboard is een A4 of A3 waarop door jouw verzamelde plaatjes uit tijdschriften of eigen foto’s kunnen worden geplakt als een collage.  Deze kan gebruikt worden tijdens de workshop als inspiratiebron.

Verschillende technieken komen aan bod: uithollen van het beeld en weer in elkaar zetten. Structuur aanbrengen op de “huid” van de klei. Er is keuze uit verschillende soorten glazuren, waardoor je kunt "spelen" met kleur.

Heb je interesse, ga dan naar het rubriekje CONTACT en noteer hier je n.a.w. gegevens en gewenste datablok. Zodra dit berichtje bij mij binnen is, krijg je een bevestiging toegestuurd. Bij voldoende deelname (min. 4) gaat de workshop door.

Je kunt je opgeven als individu, maar misschien lijkt het je ook wel leuk om met een vriendinnengroep een middag of avond een workshop te volgen, neem dan even telefonisch contact met mij op.